29 november 2021

Vrijgezellenfeest, familiedag of afdelingsuitje? Huur en bestuur een stel buggy’s!

2 min read
hetschwarzwald

Heb je binnenkort een familiedag, een afdelingsuitje of een vrijgezellenfeest en ben jij er (mede) verantwoordelijk voor om deze dag van een boeiende activiteit te voorzien? Als de deelnemers van actie houden, dan kun je voorstellen om eens te gaan buggy rijden. Hierbij huur je inderdaad een of meerdere buggy’s voor een bepaalde tijd. Je krijgt dan eerst uitgebreide instructies, waarna je inderdaad helemaal zelfstandig een buggy mag besturen.

Wat maakt buggy rijden zo leuk?

Een buggy zou je in wezen kunnen zien als een kart met een dak erop, zij het wel in een geheel open constructie. Buggy’s kunnen behoorlijke snelheden bereiken, dus genieten van de frisse buitenlucht is er volop bij. Maar belangrijker is misschien nog wel de adrenalinekick die je hiervan krijgt. Al crossend over die onverharde bospaden of zanderige vlaktes schudt die buggy natuurlijk aardig heen en waar. Niet zelden krijg je misschien het gevoel dat het voertuig kan opslaan, iets dat uiteindelijk toch echt nagenoeg nooit gebeurt. Ben je eenmaal een geoefende buggybestuurder, dan kun je vanzelfsprekend ook andere rijders uitdagen voor een race. Als je het echte racen te riskant vindt, kun je er altijd ook voor kiezen tegen elkaar te ‘tijdrijden’. Hoe dan ook staat een middagje buggy rijden garant voor een onvergetelijk dagje uit, ongeacht voor welke gelegenheid het is.

hetschwarzwald

Kijk goed waar je je buggy-uitje boekt

Het is geen geheim dat je van activiteiten waarvan de hartslag flink omhoog gaat aardige trek kunt krijgen. Het loont dan ook de moeite om je buggy’s te huren op een plek waar men ook over mogelijkheden tot eten en drinken beschikt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld koude of warme buffetten, een avondje steengrillen of gewoon een à la carte restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *