29 november 2021

Silent disco is ideaal voor jouw feest!

2 min read
Silent disco2

Wil je een feestje vieren zonder geluidsoverlast? Silent disco is hiervoor de perfecte oplossing. Wij vertellen jou wat het precies is en hoe je het goedkoop en goed regelt!

Wat is silent disco?

Silent disco is een stille disco, waarbij iedereen naar zijn/haar favoriete muziek kan luisteren. Met een silent disco veroorzaak je geen geluidsoverlast en bovendien heb je zelf ook geen last van omgevingsgeluiden. Iedereen heeft een koptelefoon op en kan, indien je meerdere zenders hebt, naar verschillende soorten muziek luisteren. Hiervoor kan je muziek afspelen via de laptop of telefoon, maar er kunnen ook DJ’s ingehuurd worden. Verder kan je aan de kleur van het lampje aan de zijkant van de koptelefoon zien wie naar welke zender luistert. Zo kunnen meerdere mensen met elkaar dansen op dezelfde beat van de muziek.

Een silent disco kan daarnaast op iedere locatie georganiseerd worden, aangezien je geen geluidsoverlast creëert. Ook kan het met zoveel personen als je maar wilt. De silent disco koptelefoons gaan wel 8 uur mee en de zender hebben een bereik van wel 200 meter. Bovendien kan je silent disco niet alleen gebruiken voor feestjes, maar ook voor workshops, beurzen en congressen, een bioscoop en rondleidingen in bijvoorbeeld een museum. Silent disco is voor zowel jong en oud en ideaal voor vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen.

Zo regel je het

Hoe regel je precies een silent disco? Een silent disco huren is het voordeligst in vergelijking met het kopen ervan, zeker als je er weinig gebruik van maakt. Een silent disco set huur je al vanaf 6 stuks en kan met zoveel personen als je maar wilt. Vooraf dien je te bedenken hoeveel koptelefoons en zenders je nodig hebt. Het aantal koptelefoons weet je door te kijken naar het aantal deelnemers, bij een groot feest is het daarom handig om tickets te verkopen voor een bepaalde deadline, zodat je dit weet. Het aantal zenders kunnen er maximaal 3 zijn. Als de set eenmaal binnen is kan je de zenders installeren.

De koptelefoons zijn vooraf opgeladen, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Bij de installatie regel je muziek of DJ’s met DJ-apparatuur. Ook regel je een locatie, denk aan een club, festival, weiland of gewoon thuis. Je kan hierbij eventueel een tent regelen voor als het regent. Daarnaast zorg je voor voldoende eten en drinken en eventueel toezichthouders, zodat het niet uit de hand loopt. Verder kan je ook voor een bepaald thema kiezen, zodat jouw feest nog leuker wordt. Er zijn dus genoeg mogelijkheden met een silent disco. Huur daarom nu jouw silent disco set tegen een zeer scherpe prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *