29 november 2021

Piano spelen online was nog nooit zo gemakkelijk!

2 min read
piano spelen online

Piano spelen online kan hartstikke leuk en leerzaam zijn. Dankzij online piano spelen hoef je niet meteen een dure piano aan te schaffen. Wil je op een toetsenbord een hit naspelen die je op de radio hebt gehoord? Of deuntjes van legendes, jazz of andere populaire nummers die je al van jongs af aan kent? Velen beginnen hieraan maar geven het op, ontmoedigd door de lange uren les in theorie en praktijk.

piano spelen online

Een nieuw soort manier van lesgeven

Voor het eerst bestaat er een pianomethode die je direct laat spelen! Hoe is dat mogelijk? Dit kan door de codes zoveel mogelijk te vereenvoudigen en zodoende de beginner in staat stellen te integreren wat hij nodig heeft naarmate hij vordert. Piano spelen is de linkerhand (die van de harmonieën) associëren met de rechterhand (die van de melodie). Door snel opgeslagen aanwijzingen te gebruiken, kun je je handen op het toetsenbord leggen en een echt nummer spelen. Sneller en leuker kan haast niet.

piano spelen online

Ideaal om cadeau te doen

Wat een subliem cadeau-idee! Beter dan welk cadeau dan ook, is het geven van een online piano cursus. Of het nu voor jong of oud is, dat maakt niet uit. Piano spelen online kan iedereen, van welke leeftijd dan ook. Door deze cursus cadeau te geven, kom je echt met een heel origineel cadeau en je zult er geen spijt van hebben. Deze cursus is ideaal voor mensen met kennis van piano spelen, maar zeker ook voor mensen die nog geen kennis van de piano hebben.