29 november 2021

Op zoek naar een origineel personeelsuitje in Scheveningen?

2 min read
origineel personeelsuitje

Scheveningen is één van de beste locaties van Nederland om een origineel personeelsuitje te organiseren. De zee en het strand nodigen uit tot sportieve activiteiten en de gezellige boulevard met zijn strandpaviljoens en eetgelegenheden zorgen voor een unieke ambiance. Een uitje in Scheveningen staat synoniem voor een onvergetelijke ervaring voor alle medewerkers, collega’s en personeel van iedere onderneming. Of je nu kiest voor een sessie brandingraften of een workshop cocktails maken, alles is mogelijk.

origineel personeelsuitje

Uitje in Scheveningen staat garant voor succes

Flitz events loopt altijd voorop in het zoeken naar de leukste ideeën voor een origineel personeelsuitje. Met onze jarenlange ervaring zorgen we er voor dat alle evenementen perfect worden georganiseerd. Een uitje in Scheveningen staat garant voor succes. Zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen zijn veel verschillende originele activiteiten mogelijk. Een origineel personeelsuitje hoeft niet duur te zijn. Het kiezen van de juiste activiteiten ligt aan de basis van het succes. Alle bedrijfsuitjes die Flitz-events organiseert kunnen op maat worden gemaakt, waardoor alles perfect naar wens is!

Wie wordt kampioen bierpul schuiven?

Natuurlijk organiseren we ook graag jouw klassieke uitje zoals escaperooms, rondvaarten en bedrijfsborrels op een leuke locatie. Maar ben je op zoek naar een super origineel personeelsuitje, kijk dan vooral hier! Denk je aan een winters uitje in Scheveningen? Waarschijnlijk ben jij de eerste die een Après ski game organiseert voor je medewerkers. Wie wordt kampioen bierpul schuiven? En veel mensen zullen ook nog nooit een ijssculptuur hebben gemaakt. Dat kun je leren tijdens de speciale workshop. Er zijn voor de koude dagen diverse workshops te organiseren. Wie wil er nu niet leren om de perfecte cocktail te maken? 

origineel personeelsuitje

Uitjes in Scheveningen voor sportievelingen, avonturiers en creatieven

Zomerse activiteiten voor een origineel personeels uitje in Scheveningen zijn er onwaarschijnlijk veel. Of je nu een sportieve groep mee op pad neemt of je liever niet in het zweet werkt. Sportievelingen kunnen zich uitleven in een beach zeskamp, waar teams het in zes verschillende activiteiten tegen elkaar opnemen. Avonturiers halen hun hart op tijdens een ‘rondvaart’ in een supersnelle boot voor de kust, of tijdens een workshop powerkiten of brandingraften. En de creatieven leren om slippers te pimpen of om zandsculpturen te maken. Voor iedereen geschikt zijn de GPS speurtochten of IPad city tours. Kortom voldoende keuze voor een geslaagd bedrijfsuitje.