29 november 2021

Hoe regel je een bedrijfsuitje Volendam?

3 min read

Zouden jullie graag om de interne band tussen de verschillende medewerkers te versterken een bedrijfsuitje Volendam willen regelen? Dat kan. Volendam is een typisch vissersdorp dat door de jaren heen op toeristisch gebied heel wat populairder is geworden. De gemoedelijke sfeer die er hangt en de geweldige gezelligheid die je er het hele jaar door aantreft zijn absoluut ijzersterke troeven van deze mooie plaats. In ieder geval, zou jij ook graag een leuk bedrijfsuitje in Volendam en / of haar omgeving willen ondernemen? Dan kan het zeker geen kwaad om je even te verdiepen in de onderstaande informatie!

  1. Interessante mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Volendam 

Volendam is een dorpje die voor een bedrijfsuitje heel wat interessante mogelijkheden te bieden heeft. Het valt daarbij op dat er een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende soorten activiteiten om aan deel te nemen. In eerste instantie kan je bijvoorbeeld een leuke, culturele uitstap doen. Tijdens een dergelijk bedrijfsuitje Volendam kan je dan bijvoorbeeld kennismaken met de typische, culturele verschijnselen in het Volendams Museum. Het spreekt voor zich dat dit echter niet alles is. Daarnaast kan het bijvoorbeeld bij wijze van bedrijfsuitje eveneens interessant zijn om een bezoek te brengen aan het Palingsound museum. Tijdens een bezoek aan dit museum kan je onder meer achterhalen hoe het palingroken in zijn werk ging. Ook een bezoek aan de zogenaamde Cheese Factory is eventueel het overwegen waard. Wil je liever gewoon eens lekker uit eten met de collega’s? Ook dan heeft Volendam je als typisch vissersdorp uiteraard heel wat moois te bieden.

  1. Een bijzondere tip voor een bedrijfsuitje Volendam 

De bovenstaande informatie heeft al duidelijk gemaakt dat een bedrijfsuitje Volendam op heel wat verschillende manieren kan gebeuren. Wij hebben echter nog een leuke en interessante tip voor jou in petto. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om even gewoon lekker door de straten van dit vissersdorpje te gaan dwalen. Je kan er wat dit betreft bijvoorbeeld voor kiezen om een wandeling te maken door het Doolhof en door de Oude Kom. Tijdens zo’n wandeling zal je niet alleen oude buurtjes ontdekken, maar ook leuke straatjes en authentieke huisjes. Deze huisjes zijn zeer typerend voor de vissersdorpjes die zich rond het IJsselmeer bevinden. Het is in ieder geval niets voor niets dat deze buurtjes reeds sinds het jaar 1880 over een haast onweerstaanbare aantrekkingskracht beschikken op kunstenaars en andere artiesten.

  1. Een uitstapje naar Marken? Ook dat is mogelijk!

Nog een leuke mogelijkheid voor wat een bedrijfsuitje Volendam ondernemen betreft is het boeken van een uitstapje naar het nabijgelegen plaatsje Marken. In de omgeving van Volendam zijn hoe dan ook tal van zeer leuke plaatsen terug te vinden die zijn gelegen langs het zogenaamde IJsselmeer. Het gaat hierbij dan specifiek om de plaatsen Edam, Monnickendam en dus ook Marken. Dat is echter niet alles. Indien jij vroeger bijvoorbeeld al eens naar Volendam bent geweest zal je kunnen vaststellen dat ook de omgeving nog heel wat interessants te bieden heeft. Buiten Marken kan je dan ook bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Keukenhof. Doe je dat tijdens de juiste periode? Dan zal je miljoenen tulpen kunnen aanschouwen die in volle bloei staan. Absoluut de moeite meer dan waard om te bekijken!

Voor een bedrijfsuitje in Volendam, neem je contact op met Rent&Event! Zowel voor gestandaardiseerde als custom bedrijfsuitjes ben je bij dit eventbureau uit Volendam aan het juiste adres!