29 november 2021

De perfecte nagels voor een stapavondje

2 min read

Lekker stappen is iets waar velen al lange tijd weer naar uitkijken. Lekker dansen op de dansvloer, een drankje aan de bar en gezelligheid alom. Nog even geduld, maar wanneer het weer allemaal kan, moeten we natuurlijk goed voorbereid zijn. Zo dient niet alleen je make-up perfect te zijn deze avond, maar kunnen je nagels ook een make-over gebruiken. En hoe je daarvoor zorgt, lees je in dit artikel.

Begin bij de basis

Je handen zijn je visitekaartje en dienen dus perfect te zijn. Zeker tijdens een avondje stappen, waar je jouw drankje op elegante wijze vasthoudt en zo een beetje flirterig speelt met de barman. Je wilt niet dat deze afknapt op je afgekloven nagels of je afgebladderde nagellak. Tijd om aan de slag te gaan dus. Begin voordat je daadwerkelijk je nagels onder handen neemt, met je handen. Na een goede wasbeurt, verzorg je deze met een heerlijke handcrème en masseer je deze lekker in. Vergeet ook niet je nagels mee te nemen tijdens je smeerbeurt.

Nagels vijlen

Uiteraard wil je jouw nagels op dezelfde lengte en in dezelfde vorm. Door ze te vijlen, kun je deze vorm krijgen. Let op dat je ze niet te kort of te rond vijlt, want dan kan het nagelbed ontstoken raken en bestaat er gevaar voor ingroei. Gebruik voor het vijlen een vijl met fijne structuur. Een grove vijl kan haakjes veroorzaken, terwijl bij gebruik van een fijne structuur vijl splijten juist wordt voorkomen.

Nagels lakken

Om je handen er nog meer uit te laten springen, kun je je nagels lakken. Gelakte nagels staan voor verzorging, schoonheid en elegantie en met nagellak kun je laten zien wie je bent: stoer, klassiek, zacht, zoet of juist creatief. Hoewel het een eenvoudig klusje lijkt, is niets minder waar. Zeker als je zelf aan de slag gaat, kunnen er klodders lak langs de randjes komen, kun je uitschieters krijgen en kunnen er ribbels ontstaan. Oefening baart kunst. Stappen zit er nu nog even niet in, maar oefenen kun je natuurlijk wel.

Nail art

Na het lakken, kun je de nagels ook nog mooi versieren met heuse nail art producten. Een diamantje als kers op de taart of net even een iets ander motiefje. De producten hiervoor koop je online bij de nagelgroothandel. Daar vind je natuurlijk ook de mooiste nagellakken en andere nagelproducten. 

De nagelstyliste

Zie je dit nu helemaal niet zitten en wordt het maar niet zoals jij in je gedachten had, dan is het tijd om de professional in te schakelen. Gelukkig staat de nagelstyliste voor je klaar met uitstekende professionele producten om ervoor te zorgen dat jouw handen en nagels gezien mogen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *