29 november 2021

De ervaring, dát telt!

2 min read

Jawel, we hebben het allemaal wel eens gezien. Voor de meeste die in een bar, restaurant, of misschien wel een discotheek zijn geweest. De befaamde cocktails! Het is en blijft altijd dat extra stukje sfeer en/of smaak dat het betreffende feest tot een hoger geheel laat stijgen. Los van het bier, wijn of shotjes zijn cocktails dusdanig mooi om erbij te hebben! Het brengt net dat extra stukje beleving die je graag ervaart bij zo’n feest. Ik bedoel, de mogelijkheden en smaken zijn gewoonweg bijna eindeloos! En dan heb ik het nog niet eens over de kleurencombinaties, nee, maar wel over de befaamde Cocktail set!

De weg naar de cocktail

Natuurlijk is een cocktail erg lekker en misschien ook wel mooi van kleur, maar de manier waarop die betreffende cocktail wordt gemaakt kan net zo goed mooi zijn! Zo heb je vast weleens gezien hoe zo’n cocktail zijn weg volgt richting het eindproduct. En dit gaat met meerdere instrumenten waardoor het eigenlijk niet fout kan gaan! Kijk voor een impressie op de volgende site Cocktail set en laat je verrassen over welke mogelijkheden er zijn!

Welke instrumenten?

Natuurlijk wil je een cocktail op je eigen manier maken, en als het even kan met een kleine show! Wat is dan beter dan de professionele instrumenten te gebruiken die bij Cocktail set te verkrijgen zijn? Denk bijvoorbeeld voor het raspen van een lemon/citroen aan een professionele lemon/citroen hand pers, of voor het mixen van verschillende dranken aan een ”Boston Cocktail shaker”, allemaal zeer professioneel gereedschap die jarenlang mee zullen gaan en zeer gemakkelijk te bedienen zijn. En als het drankje eenmaal gemixt en/of gestampt is, kun je het op een mooie manier afschenken in het daarvoor bestemde glas via een plastic schenktuit! Er zijn zoveel mogelijkheden en items te verkrijgen, zoveel, dat je er zeker van kunt zijn dat je een applaus verdient! Dus waar wacht je nog op? Pak het professioneel aan en inspireer je omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *